Husaariratsastajat

Linkki vertailunäkymään

seurasta [2013/12/15 10:02]
ida
seurasta [2014/11/08 16:18] (nykyinen)
ida
Rivi 1: Rivi 1:
 +====== Seurasta ======
 +
 +
 +Sipoon vanhin ratsastusseura Husaariratsastajat ry toimii läheisessä yhteistyössä Savijärven ratsastuskoulun kanssa. Husaariratsastajat on aktiivinen ja monipuolinen seura, joka on perustettu vuonna 1971. Kouluratsastusta, esteratsastusta ja valjakkoajoa voit kaikkia kolmea lajia harrastaa helposti Husaarien suojissa, joka lajiin löytyy seurasta päteviä valmentajia. Suomen ensimmäinen ratsastuksen MM-kultamitali tuli kesällä 1998 Husaarien Arja Mikkoselle kaikkien aikojen ensimmäisissä valjakkoajon MM-kisoissa Itävallan Ebbsissä. 
 +
 +Seuran puheenjohtajana toimii Marit Laurinkoski. Seuramme sihteerin tehtäviä hoitaa Essi Forssell.
 +
 +[[Hallitus|Hallituksen]] jäsenet vuonna 2014: Ben Simonsén vpj, Kia Jyränkö ja Leena Niemistö.
 +
 +Hallituksen varajäseninä vuonna 2014 toimivat: Frank Ahrenberg, Niina Tahvanainen, Anne Viitala ja Anne-Brita Lindblom.
 +
 +Jäsensihteeri Leena Niemistö auttaa kaikissa jäsenyyteen, vakuutuksiin yms. liittyvissä asioissa. Seuran kirjanpidosta on ansiokkaasti jo vuosia huolehtinut Tuija Lindblad. Nuortenkerhoa hallituksen kokouksissa edustaa puheenjohtaja Ida Törnroosin lisäksi Tiia Lempinen ja Tove Ljungqvist.
 +
 +Tämän lisäksi monet seuramme jäsenet toimivat aktiivisesti Suomen Ratsastajainliiton eri jaoksissa. Seuran Nuorten Kerho järjestää monipuolista toimintaa ja opetusta aloitteleville ratsastajille ja hevosenhoitajille. Husaariratsastajat sai Nuori Suomi Sinettiseuran arvon 1993 ja on kantanut sitä kunniakkaasti siitä saakka. Nuorten Kerho järjestää seurakilpailut ja avustaa Husaariratsastajien järjestämissä kansallisissa ja aluetason kilpailuissa toimihenkilöinä. Lue lisää Nuorten kerhon toiminnasta [[nk:etusivu|täältä!]]
 +
 +Seuramme järjestää vuosittain kansallisia kilpailuja mm. valjakkoajon ja kouluratsastuksen parissa. Ei myöskään pidä unohtaa jokavuotisia pikkujoulujamme sekä muita mukavia tapahtumia, joita seuramme järjestää. Kaikkien seuramme uusien ja vanhojen jäsenten toivotaan osallistuvan seuramme aktiiviseen toimintaan tai tulevan edes seuraamaan tapahtumia. Kun osallistut ja tutustut seuran jäseniin, saatat löytää harrastukseesi uusia ulottuvuuksia ja mahdollisuuksia. Ota mukaasi myös ystäväsi, juniorien vanhemmat ovat erityisen tervetulleita.
  
 
seurasta.txt · Viimeksi muutettu: 2014/11/08 16:18 / ida

Sähköisen viestinnän tietosuojalaki (516/2004) kieltää mainosten lähettämisen näiltä sivuilta löytyviin osoitteisiin
Recent changes RSS feed Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki